Ο Φοίνικας απέκτησε τον διεθνή Αργεντινό και πλέον βάζει… πλώρη για την διεκδίκηση του τίτλου

«Χριστουγεννιάτικο» δώρο της ONEX ο José Luis González

  • Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:14
  • /   Eνημέρωση: 11 Δεκ. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το… Χριστουγεννιάτικο δώρα όπως φαίνεται δόθηκε νωρίτερα στον Φοίνικα Σύρου, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του «Πειρατικού» προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση. Οι Συριανοί έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον διεθνή Αργεντινό José Luis González, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου. Οι Συριανοί ως τώρα είχαν ως βασική επιλογή τον Νίκο Μήλη ο οποίος τα πήγε περίφημα προσφέροντας πολύτιμους πόντους, αλλά ήταν κι από τους κορυφαίους σε απόδοση στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Φοίνικα. Μάλιστα κόντρα στον Παναθηναϊκό και την εκτός έδρας νίκη του Φοίνικα ο Μήλης αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής.

Πλέον το «Πειρατικό» με την κίνηση αυτή δείχνει πως θέλει να κάνει όχι μόνο το… βήμα παραπάνω, αλλά να μπει στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο. Βέβαια σε όλα αυτά έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο μεγάλος χορηγός της ομάδας της Σύρου η «ONEX NEORION SHIPYARDS».  Η ONEX στηρίζει πλέον έμπρακτα τον Φοίνικα και η οποία θέλει να δώσει τις απαραίτητες βάσεις ώστε το… Πειρατικό να κάνει το όνειρο του τίτλου πραγματικότητα.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

«H διοίκηση του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Αργεντινό José Luis González.

Η απόκτηση του αθλητή επιτεύχθηκε με την αρωγή του Χρυσού Χορηγού της ομάδας μας ONEX NEORION SHIPYARDS.

Ο José Luis González(Pepe) γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1984 έχει ύψος 2.06μ και αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου.

H διεθνής καριέρα του νέου Αθλητή μας : 2018/2019: Paris Volley – France. 2017/2018: Ajaccio Club – France. 2016/2017: Panathinaikos – Greece. 2015/2016: Obras UDAP – Argentina. 2014/2015: Bielsko Biala – Poland. 2013/2014: Bielsko Biala – Poland. Το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, φτάνοντας ως την προημιτελική φάση.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία σεζόν με επιτυχίες».