Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους παίκτες του «Πειρατικού» στην γιορτή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Παρουσίαση μέγα χορηγού και κοπή πίτας από τον Φοίνικα Σύρου

  • Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, 2020 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιαν. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Κυριακή στις 17:30 το «Πειρατικό» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η φετινή γιορτή θα είναι… ξεχωριστεί για την ομάδα της Σύρου καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη αλλαγή ονόματος της ομάδας, καθώς δίπλα στο όνομα Φοίνικας Σύρου προστίθεται ο μεγάλος χορηγός που φυσικά είναι η ONEX Νεώριον Σύρου.

Ταυτόχρονα θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της σεζόν 2019-20 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Volley league, με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κυκλάδων και η διοίκηση με ανακοίνωσή της καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών και να γιορτάσουν όλοι μαζί το ξεκίνημα του νέου χρόνου.

 

Η πρόσκληση – Ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου αναφέρει

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – ONEX σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση του Ομίλου μας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:30, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η ομάδα του 2019-20, θα τιμηθούν οι χορηγοί μας και θα γιορτάσουμε μαζί με τον νέο Μεγάλο Χορηγό, την ONEX Νεώριον Σύρου, τη μετονομασία της ομάδας μας σε Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – ONEX.

Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.