Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο άνοιγμα των προπονήσεων των ομάδων της Volley league

Η ΕΣΑΠ ζητά έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Γενάρη

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με κοινοποίηση προς τον Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του Ε.Ο.Δ.Υ., μετά κι από την συνεννόηση που υπήρχε με τους εκπροσώπους των 8 Τ.Α.. ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για το άνοιγμα των προπονήσεων των ομάδων της Volley league, ενώ ζήτητσε ταυτόχρονα την έναρξη του πρωταθλήματος να γίνει το αργότερο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της η Ε.Σ.Α.Π. στην επιστολή που έστειλε αναλύει όλες τις προετοιμασίες και τις ενέργειες των ΤΑΑ, καθώς και την αισιοδοξία που υπάρχει από πλευράς τους για έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Ιανουαρίου.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΕΣΑΠ για άλλη μία φορά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όσους καθημερινά δίνουν μάχη με την πανδημία του covid-19 και δεσμεύεται πως ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε το επαγγελματικό πρωτάθλημα ανδρών να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση σχετικά με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει προς την πολιτεία και την ελληνική κοινωνία».