Τον Μίλωνα θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου την Πέμπτη ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Συνέχεια στη δράση για την Volley league

Μία ακόμη εμβόλιμη εβδομάδα για την Volley league, με τις ομάδες να πηγαίνουν από αγώνα σε αγώνα. Βέβαια, όπως συμβαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές, έτσι κι αυτή δεν λείπουν τα απρόοπτα καθώς ακόμη ένα ματς αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Η ομάδα της Βέροιας, μετά την Κηφισιά, έχει πληγεί, με τους παίκτες της να βεβαιώνονται ως κρούσματα και ο αριθμός να αυξάνεται συνεχώς.

Η μεγάλη ταλαιπωρία του «Πειρατικού»

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX, ο οποίος υπέστη μία απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς από την Κρήτη βρέθηκε στον Νομό Ημαθίας και τη Βέροια για τον αγώνα με τον Φίλιππο, για τον οποίο, λίγες ώρες πριν από το πρώτο σέρβις, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του. Το «Πειρατικό» βρέθηκε εκτός νησιού για περισσότερες από επτά ημέρες, αφού θέλησε μετά την Κρήτη να μεταβεί απευθείας στην Βέροια και να μην είναι συνεχώς σε ένα καράβι, αλλά και να έχει τον χρόνο να προπονηθεί. Ο αγώνας όμως αναβλήθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξή του. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένας Γολγοθάς για το «Πειρατικό» όπου από την Βέροια βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και κλείστηκε λόγω απαγορευτικού. Ο κ. Γιούρισιτς και οι παίκτες του παρέμειναν στον Πειραιά και μετά από μία ημέρα καθυστέρηση επέστρεψαν στην βάση τους, ώστε να προετοιμαστούν για το ματς της Πέμπτης με τον Μίλωνα.

Την Πέμπτη με τον Μίλωνα ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX βρίσκεται μετά από μεγάλη ταλαιπωρία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και προετοιμάζεται για το ματς της Πέμπτης με τον Μίλωνα. Ο κ. Γιοίρισιτς έχοντας τα περισσότερα αστέρια του στη διάθεσή του, δουλεύει με μοναδικό στόχο να φέρει σε μία ακόμη καλύτερη κατάσταση τους αθλητές του. Είναι πολύ σημαντικό στο σημείο που βρισκόμαστε οι Συριανοί να είναι έτοιμοι σε κάθε αγώνα, αφού η κάθε αναμέτρηση έχει τη δική της σημασία. Μην ξεχνάμε πως σε μερικές εβδομάδες το «Πειρατικό» θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του League Cup και εκεί πρέπει να είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση.

Ντέρμπι στο κλειστό του Αγίου Θωμά  

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά είναι αυτό που θα ανοίξει και την αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Βέβαια χρονικά ο αγώνας του Φίλιππου Βέροιας και του Ολυμπιακού ήταν νωρίτερα, όμως όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει μόνο νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Κηφισιά, η οποία έχει πληγεί κι αυτή με τη σειρά της από τον κορωνοϊό και στις τελευταίες αναμετρήσεις παίζει με σύνθεση ανάγκης.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες (επικράτησε του ΟΦΗ με 1-3), δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει κι άλλους βαθμούς, καθώς ήδη κυνηγά βαθμολογικά τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου ONEX.

Από την πλευρά της η Κηφισιά έδειξε απέναντι στον Ολυμπιακό πως παραμένει αξιόμαχη και πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή, παρά τα πολλά, κυρίως αγωνιστικά, προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με νίκη ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται πίσω από Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου. Ενώ η Κηφισιά θέλει τους βαθμούς για να ξεκολλήσει από την έκτη θέση.

Αναβλήθηκε το ματς του Ολυμπιακού με τον Φίλιππο Βέροιας

Το προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 18:00 παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley league μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του Ολυμπιακού αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Το συγκρότημα της Βέροιας μετρά ακόμη τέσσερα νέα κρούσματα και η ΕΣΑΠ μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα ανέβαλε κι αυτόν με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 18:00 για την 9η αγωνιστική. Το Τ.Α.Α. Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ενημέρωσε την Ε.Σ.Α.Π. για τέσσερα νέα θετικά κρούσματα covid-19, ανεβάζοντας συνολικά στα επτά τα κρούσματα θετικών φορέων στην ομάδα.

Ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές και η ΓΓΑ και οι αθλητές μπήκαν σε καραντίνα.

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League:

Volley League Ανδρών - 9η αγωνιστική

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Δ.Α.Κ. Βέροιας 18.00 (Live Streaming Volley League): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πλιάχα, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ..

Άγιος Θωμάς 18.00 (EΡΤ SPORTS): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Αρβανίτης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Μίκρας 19.00 (Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Δ. Βικέλας Σύρου 17.00 (Live Streaming Volley League): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

VOLLEY LEAGUE 2020-21

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ.

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓ.

Β.

ΣΕΤ

Ν-Η

1.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

8

22

23-5

7-1

2.

Παναθηναϊκός Α.Ο.

8

17

18-9

6-2

3.

Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

6

16

18-5

6-0

4.

Π.Α.Ο.Κ.

6

10

11-9

3-3

5.

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

7

7

10-16

3-4

6.

Α.Ο.Π.Κηφισιάς

6

6

7-13

2-4

7.

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

8

5

8-21

1-7

8.

Ο.Φ.Η.

7

1

4-22

0-7

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα γίνουν δύο μίνι πρωταθλήματα για το 1-4 και 5-8.

Η πρώτη ομάδα του 1-4 θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Στη Β΄φάση θα μεταφερθεί η βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

  • Ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχει δύο παιχνίδια λιγότερα (Κηφισιά εντός – Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας)