Ο Φίλιππος υποδέχεται τη Δευτέρα στις 18:00 τον Φοίνικα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής

Θέλει μόνο νίκη στη Βέροια το «Πειρατικό»

  • Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 - 06:11

Από το γήπεδο στο καράβι για τον Φοίνικα Σύρου ONEX, όπου μετά την αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Κηφισιά στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου, ταξίδεψε για την Βέροια όπου σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Δημήτριος Βικέλας από τον Φίλιππο. Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming στις 18:00. Το «Πειρατικό» μετά την ήττα στην Ερμούπολη από την Κηφισιά με 2-3, δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θέλει μόνο νίκη στην Βέροια. Βέβαια τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για το συγκρότημα του Ιγκόρ Γιούρισιτς, όπου επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 20 μέρες περίπου αποχής. Ταυτόχρονα οι παίκτες του πέρασαν μία δύσκολη δοκιμασία, όμως τώρα είναι καλά κι απλά χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν και πάλι τα πατήματά τους.

Ο Φίλιππος Βέροιας από την άλλη προέρχεται από ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα θέλει κι αυτή τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα ONEX, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και να πιάσει τον Μίλωνα που έχει 12 βαθμούς και την Κηφισιά που έχει 13.

Τέλος, ο Φοίνικας Σύρο ONEX βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τον Παναθηναϊκό που έχει 22 και έναν από τον ΠΑΟΚ που έχει 21. Ενώ απέχει και οκτώ βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 28 σε 10 αναμετρήσεις.

Το «Πειρατικό» αν πάρει τόσο το ματς της Δευτέρας, όσο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα περάσει στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.