Στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου

  • Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021 - 06:31

Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός στις γυναίκες, με τη διοίκηση των πρασίνων να ανακοινώνει την Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η 28χρονη ύψους 182 εκατοστών από την Κύπρο, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από 10 χρόνια, για να βοηθήσει την ομάδα του τριφυλλιού να πετύχει τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην Πεσκεκάμπα. Αυτό συνέβη καθώς λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας λόγω του κορωνοϊού, από την Θέτιδα, όπου και αγωνίζονταν για 3 χρόνια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα εκτός συνόρων. Ο Παναθηναϊκός με τις έως τώρα κινήσεις του δείχνει ξεκάθαρα τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού την απόκτηση της Κωνσταντίνου αναφέρει

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 28χρονη ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ , για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.Ακόμα ένα «φίνο κορίτσι» προστέθηκε στο φετινό ρόστερ για το ένδοξο  γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Η Κύπρια αθλήτρια επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «τριφύλλι» έπειτα από δέκα χρόνια με στόχο φυσικά να βοηθήσει από την πλευρά της να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μανωλίνα Κωνσταντίνου είπε  «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο μετά από 10 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός με αγκάλιασε όταν πρωτοξεκίνησα τη πορεία μου στην Ελλάδα και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία και τώρα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Είναι σημαντικό για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας με υψηλούς στόχους και όνειρα και θα βάλω τα δυνατά μου για να υλοποιηθούν».

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της Κωνσταντίνου που είναι και διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των εθνικών ομάδων της Κύπρου.

2002-2011 ΑΕ Λεμεσού

2011-2012 Παναθηναϊκός

2012-2016 Ολυμπιακός

2016-2018 Ηρακλής Κηφισιάς

2018 ΓΣ Ηλιούπολης

2018-2021 Θέτιδα Βούλας»