Ανανέωσε με την Κηφισιά ο Γρηγόρης Κοντοστάθης

  • Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021 - 06:30

Την ανανέωση της συνεργασία με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη έκανε γνωστή η διοίκηση της Κηφισιάς. Οι δύο πλευρές, μετά τις απαραίτητες συζητήσεις, έδωσαν τα χέρια και θα συνεργαστούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και όπως δήλωσε είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κηφισιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Κηφισιά μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Ορφανό κινείται ταχύτατα για την απόκτηση αθλητών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της, αλλά και συζητά με παίκτες που ήταν ήδη στον σύλλογο. Η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων θέλει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Κηφισιά να παραμείνει ανταγωνιστική και να σταθεί επάξια απέναντι στους μεγάλους της Volley league.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

"Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα των βορείων προαστίων για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Τόσο η διοίκηση όσο και τα μέλη της ομάδας με την συμπεριφορά τους απέναντι μου, έκαναν την απόφαση μου να ανανεώσω εύκολη.

Τα νέα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ και οι μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το πρωτάθλημα της Volley League πιο ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι θα δούμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και ελπίζω τα γήπεδα να είναι ανοιχτά, ώστε οι φίλαθλοι να το απολαύσουν.

Η Κηφισιά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει υψηλούς στόχους. Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι θα έχουμε ένα δυνατό σύνολο. Εύχομαι υγεία σε όλους και να επιστρέψει η κανονικότητα, αφήνοντας πίσω μας τον κορωνοϊό».