Η ομάδα της Σύρου θα φιλοξενηθεί την τελευταία αγωνιστική από την Κηφισιά το Σάββατο στις 20:00

Τη νίκη στο Ζηρίνειο θα επιδιώξει να πάρει ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Το τελευταίο του παιχνίδι, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα δώσει το Σάββατο στις 20:00 ο Φοίνικας Σύρου ONEX, ο οποίος φιλοξενείται στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά. Όλα τα παιχνίδια της volley league έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο την ίδια ώρα, μιας και είναι η 14η και τελευταία αγωνιστική. Το «Πειρατικό», μετά την τεράστια νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο κλειστό της Σύρου, έφτασε τους 27 βαθμούς και μείωσε την απόσταση τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από τον Ολυμπιακό. Ο Φοίνικας πλέον έχει 27 βαθμούς έναντι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έχουν από 30. Το Σάββατο οι δύο αιώνιοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον νικητή να κατακτά τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το «Πειρατικό» από την πλευρά του θέλει τη νίκη αρχικά κόντρα στην Κηφισιά και στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα τη νίκη θα επιδιώξει να πάρει και η Κηφισιά ώστε να μην χάσει τη θέση της σε περίπτωση που επικρατήσει εκτός έδρας ο Μίλωνας. Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε βρει νικητή τον Φοίνικα με 3-2 σκορ. Πάντα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες και ο νικητής βγαίνει μέσα από τις λεπτομέρειες. Το σημαντικό για τους Συριανούς είναι ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν νικήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό και μία τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι αήττητοι μέσα στο 2022. Η αντεπίθεση των παικτών του κ. Μιλενκόνσκι ξεκίνησε από τον τελικό του Σούπερ καπ.

Τέλος, τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού από τα αποτελέσματά τους θα εξαρτηθεί και η τελική τους βαθμολογική θέση.

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι μεταδόσεις των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2021-22. Επειδή είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00 το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου:

Volley League 2021-22

14η αγωνιστική αγωνιστική

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.00 (sdna.gr): Παναθηναϊκός ΑΟ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης Εμ., Παρατηρητής: Πέρρος, Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρονικίδης, Παρατηρητής Challenge: Βουδούρης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης 20.00 (Live Streaming ESAP T.V.): ΟΦΗ - ΑΟΝΣ Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

«Δ. Βικέλας» Βέροιας 20.00 (Live Streaming ESAP T.V.): ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσής, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Πλιάχα, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Ζηρίνειο Κηφισιάς 20.00 (ΕΡΤ-3): ΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Ιωάννου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.