Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β΄ φάσης ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα φιλοξενήσει τον Μίλωνα

Να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις θέλει το «Πειρατικό»

Τον Μίλωνα θα φιλοξενήσει ο Φοίνικας Σύρου ONEX την Κυριακή στις 17:30 το απόγευμα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του αθλητικού κέντρου και οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Το «Πειρατικό» προέρχεται από δύο σπουδαίες εμφανίσεις τόσο απέναντι στην Κηφισιά για τη δεύτερη αγωνιστική της β΄ φάσης όσο και την επικράτησή του στα προημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Φοίνικας σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει κατάματα όλες τις ομάδες της Volley league και πως υπάρχει ακόμη χρόνος για να καλύψει τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του. Στο ματς της Κυριακής οι Συριανοί θα πρέπει να μπουν με αυτοσυγκέντρωση και να μην δώσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Δεν πρέπει σε κανένα σημείο του ματς ο Μίλωνας να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Δεν πρέπει να χαθεί κανένας βαθμός καθώς ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Ο κ. Μιλενκόσκι έχει μεταμορφώσει το «Πειρατικό» προς το καλύτερο, καθώς από την στιγμή που ήρθε στη Σύρο ο Σκοπιανός τεχνικός οι παίκτες  δείχνουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Τώρα, όσον αφορά στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Σύρου στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Γιόσκο Μιλένκοσκι  είπε: "Αν και χάσαμε το πρώτο σετ από τα λάθη μας, είπα στα παιδιά ότι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και στη συνέχεια δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, μειώσαμε τα λάθη και παλέψαμε για κάθε μπάλα. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ειδικά στην έδρα της δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Θέλαμε πάρα πολύ να προκριθούμε γιατί στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει λίγο πίσω αλλά στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο θέλουμε να διακριθούμε".

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 12-14 Μαρτίου.

 

Volley League - Β΄ Φάση - 3η αγωνιστική

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Αγίου Θωμά Μαρούσι 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Φραγκάκης, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Τόλιος, Καπότης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

«Δ. Βικέλας» Ερμούπολη 17.30: ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΑΟΝΣ Μίλων
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη 20.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Αρβανίτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22

Θ.

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ

ΣΕΤ

Ν

Η

1.

Παναθηναϊκός Α.Ο.

16

6-2

2

 

2.

Π.Α.Ο.Κ.

15

4-3

1

1

3.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

14

6-1

2

 

4.

Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

11

4-3

1

1

5.

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

1

1-6

 

2

6.

Α.Ο.Π. Κηφισιάς

0

0-6

 

2

7.

Ο.Φ.Η.

Πλέι άουτ

 

 

 

8.

Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Πλέι άουτ