Το Σάββατο στις 18:00 το «Πειρατικό» θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Θεσσαλονίκης

Νίκη για να παραμείνει μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου θέλει ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX το Σάββατο δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς φιλοξενείται στο «παλατάκι» από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης, του πρωταθλήματος της Volley league. Μία αρκετά κρίσιμη αγωνιστική για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, αφού ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Φοίνικα και ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής ίσως κρίνουν και την υπόθεση του τίτλου ή καλύτερα θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο το τοπίο. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος οδηγεί την κούρσα, με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αποκτά ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα καθώς θα φτάσει τους 22 βαθμούς (σε περίπτωση καθαρής νίκης) και θα αφήσει τους ερυθρόλευκους πέντε βαθμούς πίσω. Με νίκη ο Ολυμπιακός θα σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, όμως τα πάντα θα παραμείνουν ρευστά, καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός θα είναι μόλις ένα πόντο πίσω (σε περίπτωση καθαρής νίκης) ή μπορεί και να υπάρξει και ισοβαθμία στην κορυφή.

Τώρα όσον αφορά στο ματς του Φοίνικα με τον ΠΑΟΚ, το «Πειρατικό» θέλει μόνο νίκη για να φτάσει τους 17 βαθμούς και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, σε διαφορετική περίπτωση, χάνει ουσιαστικό το τρένο κι αυτό γιατί αν νικήσει ο Παναθηναϊκός τόσο η διαφορά θα φτάσει από την πρώτη θέση τους οκτώ βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν έχει ξεκινήσει καλά σ’ αυτή τη δεύτερη φάση αφού μέχρι στιγμής μετρά μόλις μία νίκη σε τρεις αναμετρήσεις. Μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς η νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Τώρα όσον αφορά στην ομάδα της Σύρου, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί όχι μόνο να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και να διεκδικήσει τη νίκη.

Β΄ ΦΑΣΗ - Α΄ ΓΥΡΟΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League  - Β΄ φάση - 4η αγωνιστική

 
Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18:00 (ΕΡΤ-Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Διαιτητής Challenge: Παπαδογούλας. Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι. Γραμματεία: Εμμανοηλίδου.

Γυμναστήριο Zηρίνειο Κηφισιάς, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Βαρατάσης, Ζαρμπίνης. Γραμματεία: Μπίτσικα.
 

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 18:00 (sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Κομισάριος: Πέρρος. Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας. Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης. Επόπτες: Αρβανίτης, Τόλιος. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.