Ανοιχτό κάλεσμα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου στην Eτήσια Eκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Την Τετάρτη στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Η διαδικασία ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στα γραφεία του συλλόγου.

Από την πλευρά της η απερχόμενη διοίκηση κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας να δηλώσουν βροντερό παρόν και να σταθούν δίπλα στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία ο σύλλογος να βγει ακόμη πιο δυνατός. Από εκεί και πέρα, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη στα γραφεία του συλλόγου μέχρι τις 22 Ιουλίου (καθημερινά 10:00 – 14:30, Τετάρτη και απόγευμα 18:00 – 20:00, 2281 063168).

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

"Την έμπρακτη στήριξή τους στα τμήματα του Ερασιτέχνη Φοίνικα Σύρου θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν οι φίλαθλοι της ομάδας, στην προσεχή Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/7 στις 19:00, στα γραφεία του συλλόγου.

Στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να ενδυναμωθούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη και να έρθουν σε επαφή με τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού όσο το δυνατό περισσότεροι κάτοικοι της Σύρου και ιδίως μιας και αφορά τα παιδιά μας, σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη στα γραφεία του συλλόγου μέχρι τις 22 Ιουλίου (καθημερινά 10:00 – 14:30, Τετάρτη και απόγευμα 18:00 – 20:00, 2281 063168), προκειμένου το νέο ΔΣ να γίνει πιο ισχυρό και πιο πολυσυλλεκτικό. Επίσης, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά με οποιοδήποτε τρόπο στον σύλλογο, μπορούν επίσης να απευθυνθούν στα γραφεία της ομάδας".