Μόνο νίκη απέναντι στην Κηφισιά θέλει ο Φοίνικας Σύρου ONEX

  • Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2022 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 18 Νοε. 2022 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Φοίνικας Σύρου την Κυριακή στις 17:00 θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης την Κηφισιά. Οι δύο ομάδες στα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις, καθώς πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Οι Συριανοί, αν και έφτασαν κοντά στη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, τελικά γνώρισαν την ήττα με 3-2, όμως η εικόνα τους ήταν πάρα πολύ καλή. Αγωνιστικά η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη είναι έτοιμη για το ματς της Κυριακής και το «πειρατικό» θα παίξει μόνο για τη νίκη. Από την πλευρά της η Κηφισιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει καταφέρει να συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς που την έχουν φέρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Φοίνικας σε τέσσερις αγώνες έχει δύο νίκες και δύο ήττες και έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς και είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το «Πειρατικό» με νίκη θα προσπεράσει την Κηφισιά και θα ανέβει θέσεις στην βαθμολογία. Η διοίκηση από την πλευρά της έχει κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της Σύρου, να βρεθεί στις εξέδρες του κλειστού και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Καζάζη.

Σωνάκης: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι με την Κηφισιά

Ο Τάσος Σωνάκης μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Κηφισιά.

Ο νεαρός λίμπερο είπε αναλυτικά: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές ατέλειες, πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα τα οποία δείξαμε μέσα στο παιχνίδι, δείξαμε ένταση, δείξαμε πάθος, ενέργεια και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις και γινόμαστε καλύτεροι.

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Κηφισιά, καταρχήν δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Όλες οι ομάδες έχουν στηθεί έτσι ώστε να κερδίσουν την οποιαδήποτε ομάδα. Οπότε θέλει από τη δική μας πλευρά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο που ξέρουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Το να έρθει η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής είναι στα δικά μας χέρια. Η ομάδα της Κηφισιάς είναι μία πολύ μαχητική ομάδα, βγάζει πάρα πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, οπότε έχει πολύ καλές καθοδηγήσεις. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι στα δικά μας τα χέρια.

Θέλουμε τον κόσμο της Σύρου σε κάθε παιχνίδι, είναι πάρα πολύ σημαντικό, τον θέλουμε στο γήπεδό μας. Η βοήθεια η οποία μας δείχνει όταν είναι στο πλευρό μας, είναι πάρα πολύ σημαντική και για αυτό σας θέλουμε κάθε φορά μαζί μας».

Το πρόγραμμα και η T.V. της 5ης αγωνιστικής:

5η αγωνιστική

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Πήγασος Πολίχνης

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19:00, (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30 (Ε.Ρ.Τ. – 3): Α.Ο.Ν.Σ Μίλων – Ο.Φ.Η.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Α.Ο.Π. Κηφισιάς