Ένα πάρα πολύ βαρύ συμβόλαιο ξεφορτώνεται το «Πειρατικό» στην προσπάθειά του να βρει λύσεις για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volley league

Παρελθόν από τον Φοίνικα Σύρου ο Αγκίρε Ιερεζουέλο

  • Τετάρτη, 16 Αυγούστου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 16 Αυγ. 2023 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στον Παναθηναϊκό όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγκίρε Ιερεζουέλο. Ο Κουβανός πασαδόρος έχει διετές συμβόλαιο με τον Φοίνικα Σύρου, όμως όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα αποχωρήσει από το «πειρατικό» και θα παίξει στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.
Όλα άρχισαν με την ξαφνική απόφαση του Ντέρεκ Επ στα 25 χρόνια του να σταματήσει την επαγγελματική του καριέρα. Αυτό ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία στους ανθρώπους της ομάδας του τριφυλλιού,  καθώς είχαν κλείσει το ρόστερ τους και σχεδίαζαν την ημέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία.
Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έκαναν έναν αγώνα δρόμου…. Χτύπησαν πολλές πόρτες, όμως είτε δεν μπορούσαν να σπάσουν τα συμβόλαια των παικτών, είτε η αποδέσμευσή τους ήταν απαγορευτική. Έτσι, ήρθε η λύση του Ιερεζουέλο όπου ο παίκτης ναι μεν άνηκε στον Φοίνικα Σύρου, όμως η ομάδα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα δυσκολευόταν να καλύψει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο.
Οι δύο πλευρές πλέον βρίσκονται σε διαδικασία να λήξουν την συνεργασία τους και ο παίκτης να κλείσει στον Παναθηναϊκό. Μία εξέλιξη ιδανική για την μεταβατική περίοδο που βρίσκεται ο Φοίνικας Σύρου, καθώς ξεφορτώθηκε ένα  πάρα πολύ βαρύ συμβόλαιο. Οι Συριανοί από την πλευρά τους πριν από μερικές ημέρες είχαν εκδώσει ανακοίνωση πως κάνουν ότι είναι δυνατόν να καταφέρουν να δηλώσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Volley league.
Χρειάζονται βέβαια την στήριξη της Συριανής κοινωνίας, καθώς τα λάθη των προηγούμενων ετών έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα. Οι πιθανότητες να κατέβει η ομάδα τη νέα αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volley league είναι μοιρασμένες και οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες. Άλλωστε η… κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα κι άπαντες θα πρέπει να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Ο Φοίνικας ήταν και θα πρέπει να παραμείνει μία ζωντανή διαφήμιση για το νησί και η νέα διοίκηση με πρόεδρο την κ. Καρτάνου θα πρέπει να στηριχθεί.