Την Κυριακή στις 17:00 ο Φοίνικας Σύρου θα φιλοξενήσει τον Πήγασο Πολίχνης

Πρεμιέρα για τη Volley League

  • Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 28 Οκτ. 2023 - 1:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι ομάδες της Volley league μετά από μία μεγάλη περίοδο προετοιμασίας είναι έτοιμες να ριχθούν στη… μάχη του πρωταθλήματος. Το βόλεϊ επιστρέφει πλέον στην καθημερινότητά μας και οι ομάδες της Volley league  είναι έτοιμες να μας χαρίσουν για ακόμη χρονιά σπουδαίες στιγμές.

Μπορεί το πρωτάθλημα για τον Φοίνικα Σύρου να μην αρχίζει όπως τα προηγούμενα χρόνια, όμως ίσως να είναι και μία από τις σημαντικότερες στιγμές του «Πειρατικού».

Η νέα διοίκηση έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να καταφέρει η ομάδα να αγωνισθεί στη φετινή Volley league και να μην πάνε χαμένα τόσα χρόνια μεγάλης προσπάθειας. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη και μάλιστα πολλά, όμως άπαντες είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία νέα αρχή και ο Φοίνικας να βάλει γερές και στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Θα χρειαστεί σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο τη βοήθεια και την στήριξη όλων. Φίλαθλοι, επιχειρηματίες, τοπικοί φορείς, όλοι θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας που για πολλά χρόνια έχουν πέσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Μην ξεχνάμε πως ο Φοίνικας για πολλά χρόνια αποτελούσε τη ζωντανή διαφήμιση του νησιού, σε αθλητικό επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί η ομάδα αυτή να μην έχει χτιστεί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή έστω να μπει μέσα στην τετράδα, αλλά για να παλέψει σε όλα τα παιχνίδια.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν δουλέψει και μάλιστα πολύ σκληρά, ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος να προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην πρεμιέρα των αγώνων το «Πειρατικό» θα φιλοξενήσει τον Πήγασο Πολίχνης,  ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά και ταυτόχρονα θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Με νίκη θέλει να αρχίσει και ο Φοίνικας Σύρου στο πρωτάθλημα. Μία νίκη η οποία θα του δώσει και ψυχολογία, για να συνεχίσει το πρωτάθλημα της Volley league.

Τέλος, να σημειώσουμε εδώ πως την αυλαία των αγώνων την ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα. 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Volley League.

Volley League - 1η αγωνιστική

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, 20.30 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βαρατάσης, Καπότης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» Σύρου, 17.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Βρούτσης, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 19.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος, Παρατηρητής: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» Ρέντη, 17.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.