Πάρτι αποφοίτησης, για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

«Μία υπέροχη τάξη»

  • Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 2017 - 06:11

Με μία μικρή γιορτή, που όμως θα μείνει ίσως για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους μεγαλώνοντας, αποχαιρέτησαν οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, αλλά και οι γονείς τους.

Το «πάρτυ αποφοίτησης» οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ο οποίος, με γνώση, ότι τα παιδιά, αφήνοντας πίσω το σχολείο τους, πολύ πιθανόν να μην καταφέρουν να συναντηθούν με τους συμμαθητές τους ξανά σε σχολική αίθουσα, μερίμνησε, προκειμένου, η τελευταία ημέρα τουλάχιστον, να τους μείνει αξέχαστη.

Όπως αναφέρεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων:

«Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Στην σχολική γιορτή λήξης με χαρά καλοδεχτήκαμε τα μικρά «πρωτάκια» αλλά και με μια μικρή θλίψη αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της έκτης τάξης.

Μικρή θλίψη αλλά και μεγάλη χαρά που θα κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους. Αν μη τι άλλο στους αποφοίτους μας άξιζε ένας ακόμα αποχαιρετισμός και έτσι βρεθήκαμε στην Κυριακή το απόγευμα με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που οργάνωσε ο Σύλλογος γονέων του Σχολείου.

Ο μουντός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στην χαρά των παιδιών, ευχαριστήθηκαν μπάνιο και παιχνίδι και γέμισαν με ζωή την παραλία στις Αγκαθωπές. Δεν ήθελαν να φύγουν, ήξεραν πως θα είναι από τις τελευταίες φορές με αυτούς τους συμμαθητές, σ αυτή τη τάξη.  Μετά το εξαντλητικό παιχνίδι η Λίνα πρόσφερε στους μαθητές, με τον δικό της μοναδικό τρόπο,  τοστάκια, τηγανιτές πατάτες και χυμούς σ’ ένα τραπέζι που είχε τοποθετήσει δίπλα στη θάλασσα…

Ακολούθησε η τούρτα με την φωτογραφία της τάξης που δόθηκε ως αναμνηστικό στην δασκάλα της τάξης την κ. Κατερίνα που δεν παρέλειπε να καυχιέται για όλους τους μαθητές της! Μια «υπέροχη τάξη» όπως λέει…

Η μέρα τελείωσε και ένα αναμνηστικό τα συνόδευσε για να μην ξεχάσουν πώς ήταν η έκτη Δημοτικού στο Σχολείο «το Ρολόϊ» το σχολικό έτος 2016-2017. Ευχόμαστε κάθε χαρά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές που φέτος αφήνουν το σχολείο μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου-Ερμούπολης ευχαριστεί θερμά τη Λίνα Φουρνιστάκη και το ΟΝΟ για την καταπληκτική φιλοξενία και προσφορά τους. Ήταν πραγματικά υπέροχα!»