Δηλώσεις του διευθυντή του ΑΣΠ Σύρου, Χρ. Χρυσούλα

Ενημέρωση για τις διακοπές ρεύματος στη Σύρο

Αγανάκτηση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Σύρου εξαιτίας της πολύωρης – σε αρκετές περιοχές – διακοπής ρεύματος κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα δημιουργούν αποπνικτική κατάσταση.

Η εφημερίδα αν κι επιχείρησε από νωρίς το μεσημέρι να επικοινωνήσει με τον διευθυντή του ΑΣΠ Σύρου, Χρήστο Χρυσούλα προκειμένου να φιλοξενήσει επίσημα τις δηλώσεις του, ωστόσο η δυνατότητα συνομιλίας κατέστη εφικτή με τον ίδιο, λίγο μετά τις 18.15.

Ερωτηθείς να ενημερώσει για τους λόγους που προκαλούν τις συχνές και μεγάλης διάρκειας διακοπές ρεύματος καθ΄ όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, γνωστοποίησε γενικόλογα πως έχει προκληθεί πρόβλημα στον ΑΣΠ Σύρου, το οποίο κι επιχειρείται να αντιμετωπισθεί όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο πλαίσιο της τηλεφωνικής επικοινωνίας, “Ο συνδυασμός του καύσωνα με μία έκτακτη βλάβη που προκλήθηκε σήμερα πρωί είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε έλλειψη ισχύος περίπου στο 15% και για να αντιμετωπισθεί αυτό το πρόβλημα και να ταλαιπωρηθεί όσο γίνεται λιγότερο και “δικαιότερα” ο κόσμος, προχωρούμε σε εκ περιτροπής διακοπή ρεύματος στις περιοχές της Σύρου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης”.

Τόνισε μάλιστα πως, “Όλο το προσωπικό του σταθμού βρίσκεται στο εργοστάσιο για να μπορέσει να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν συντομότερα τη βλάβη” εκτιμώντας πως, η ομαλή ηλεκτροδότηση των περιοχών κατά πάσα πιθανότητα θα “επανέλθει” τις βραδινές ώρες. “Επειδή είναι μία δύσκολη βλάβη ελπίζουμε μέχρι αργά το βράδυ να αποκατασταθεί. Αυτό μπορώ να πω” υπογράμμισε χαρακτηριστικά, λέγοντας τέλος πως, “Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί μέχρι τώρα”.