Απάντηση Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου σε Ταβουλάρη

  • Πέμπτη, 3 Αυγούστου, 2017 - 12:48

Απάντηση στα λεγόμενα του Νίκου Ταβουλάρη, σε επιστολή που απέστειλε προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Στ. Πιτσιόρλα, εξέδωσε το Εργοστασιακό Σωματείο του Νεωρίου.

Όπως αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

"Φτάνει πια με τα βρόμικα παιχνίδια σας κύριε Ταβουλάρη! Για άλλη μια φορά, προσπαθείτε με ψεύτικους ενδιαφερόμενους επενδυτές εξ Ανατολής, να θολώσετε τα νερά, να εμπλέξετε τις καταστάσεις και να καθυστερήσετε την διαδικασία μεταβίβασης του Ναυπηγείου μας Νεωρίου, με την επαίσχυντη και απάνθρωπη ελπίδα σας ότι στο τέλος θα σας μείνει και δεν θα μεταβιβαστεί, ούτως ώστε να εκπληρώσετε τα ύπουλα σχέδιά σας, να το μετατρέψετε σε μαρίνα!

Σας προειδοποιούμε λοιπόν να αποσύρετε άμεσα τις ψεύτικες δηλώσεις σας περί Posco  Daewoo Crp. και να συνεργαστείτε άμεσα για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του Νεωρίου, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα αποκαλύψουμε εμείς την αλήθεια, για το ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο ενδιαφέρον και αυτό δεν σας συμφέρει όπως πολύ καλά γνωρίζετε, διότι εμπλέκονται και άτομα που δεν συμφέρει ούτε τους ίδιους να ακουστεί το όνομα τους..! Άλλωστε το μελάνι από το δήθεν ενδιαφέρον της Cosco, όπως πολύ προσεγμένα μας μετέφεραν οι προηγούμενοι κατευθυνόμενοι συνδικαλιστές, δεν έχει στεγνώσει ακόμα..!

Σταματήστε λοιπόν τώρα την κοροϊδία, και ενημερώστε και τον υιό σας κ. Γιάννη Ταβουλάρη, ότι το σωματείο Δεν είναι το προηγούμενο και να μην μας αναγκάσει να ανοίξουμε το στόμα μας, δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα σε Σας, στον ίδιο και σε άλλους εμπλεκόμενους ανθρώπους που εσείς καλά γνωρίζετε, διότι ξέρουμε πολύ καλά πού και πώς κινείται!"

Διευκρίνιση

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι στην αναφορά, που έγινε στο άρθρο για την επενδυτική πρόταση Ξενοκώστα, σε ότι αφορά στο εργασιακό αντικείμενο του Νεωρίου, σημειώνεται ότι θα ξεκινήσει «πρώτα το επισκευαστικό κομμάτι», με απασχόληση 500-600 εργαζομένων μόνιμων και έκτακτων και επίσης «κατασκευών μικρών και μεσαίων σκαφών, yacht, mega yacht, όπως και κάθε είδους ειδικές κατασκευές και επισκευές».