Parking… σκουπιδιών!

  • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 4 Δεκ. 2017 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Ελένη Λαμπράκη

Πρωτοφανής αμέλεια αναφορικά με το χώρο στάθμευσης πλησίον του νεκροταφείου του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος έχει μετατραπεί σε μικρό σκουπιδότοπο.

Θλιβερή είναι η συνολική εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος στάθμευσης οχημάτων που βρίσκεται στη νότια πλευρά του κοιμητηρίου, προδίδοντας για ακόμα μία φορά τον κακό εαυτό τον πολιτών. Ένας χώρος στάθμευσης ο οποίος πέρα από τους επισκέπτες του ναού εξυπηρετεί και τους κατοίκους της περιοχής και τον οποίο μερικοί χρησιμοποιούν συστηματικά σαν σημείο απόρριψης σκουπιδιών και λοιπών αχρήστων γι’ αυτούς πλέον υλικών. Η προκλητική συμπεριφορά κάποιων δυστυχώς δεν έχει όρια, καθώς η προσωπική τους ασυδοσία, επιβαρύνει την περιοχή αλλά και την ζωή των λοιπόν χρηστών του χώρου στάθεμυσης.

Και το πρόβλημα δε σταματάει εδώ. Λόγω της συστηματικής ρίψης όγκου υλικών όπως τα καραβόσκοινα που διακρίνονται στις φωτογραφίες, έχουν προκληθεί ζημιές σε σημείο του τοιχίου του παρτεριού που πλαισιώνει το χώρο στάθμευσης, το οποίο προορίζεται για δεντροφύτευση. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά η εγκληματική αδιαφορία κάποιων, δίνει σε λειτουργικά σημεία της Ερμούπολης μια εικόνα εγκατάλειψης.