Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Μπατσί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου

  • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:21

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της Άνδρου, οι επαγγελματίες, οι σύλλογοι και οι απλοί κάτοικοι που θέλουν συνεισφέρουν εθελοντικά προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017, το Μπατσί «φοράει τα γιορτινά του» και διοργανώνει όμορφες εκδηλώσεις, με το Χριστουγεννιάτικο Χωριόστη μεγάλη πλατεία.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. και το πρόγραμμα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τη συμμετοχή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου, αλλά και των Δημοτικών Σχολείων Κορθίου και Γαυρίου. 

Επίσης, στον ειδικά στολισμένο και φωταγωγημένο χώρο, θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και θα υπάρχει κέρασμα με ποτά και γλυκίσματα από τους πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους της Κατακοίλου, της Παλαιόπολης και του Απροβάτου, καθώς και από τον Συνεταιρισμό Γυναικών.

Τα κάλαντα και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα από τη χορωδία Υδρούσας «Τρίλιες» και την παραδοσιακή χορωδία ενηλίκων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση χορών από τον Χορευτικό Σύλλογο Υδρούσας και το τμήμα Latin. 

Παράλληλα, την τιμητική τους θα έχουν οι μικροί μας φίλοι, αφού και τις δύο ημέρες θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά ώρες διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης. Μάλιστα, την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στα σπιτάκια του Χωριού θα υπάρχει υπεύθυνος ανιματέρ που θα μυήσει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου.

Ο Δήμος Άνδρου, οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας Μπατσίου και της δημοτικής ενότητας Υδρούσας προσκαλούν όλους τους κατοίκους να απολαύσουν ένα γιορτινό Σαββατοκύριακο στο Μπατσί!