Κοπή πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και βράβευση του εν αποστρατεία δικηγόρου Γ. Γιαννούτσου

Τιμήθηκε το ήθος και η αξιοπρέπεια

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου, κατά την οποία και βραβεύτηκε ο συνταξιούχος δικηγόρος Γιώργος Γιαννούτσος για τη συνολική του προσφορά και το άμεμπτο επαγγελματικό του ήθος.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας, πλήθος συνταξιούχων δικηγόρων καθώς και όλοι οι πρόεδροι των τοπικών δικαστηρίων και εκπρόσωποι των γραμματειών τους.

Μιλώντας στην Κοινή Γνώμη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Φιφλής, δήλωσε τα εξής: “Θελήσαμε να τιμήσουμε ανθρώπους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τόσο το δικηγορικό επάγγελμα στη Σύρο αλλά και ανθρώπους που για το ήθος τους, τους είχε επιβραβεύσει η κοινωνία. Για το λόγο αυτό βραβεύσαμε τον συνταξιούχο συνάδελφό τον κ. Γιώργο Γιαννούτσο ο οποίος ήταν πραγματικά ένα υπόδειγμα ηθικής και δεοντολογίας επαγγελματικής”, ανέφερε, εκφράζοντας την επιθυμία του Δικηγορικού Συλλόγου να δώσει ένα παράδειγμα στους νεότερους δικηγόρους να ακολουθήσουν το δρόμο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε ο κ. Γιαννούτσος τιμήθηκε με τον τίτλο του επίτιμου δικηγόρου ενώ του απονεμήθηκε πλακέτα και αναμνηστικό μετάλλιο, την οποία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου χαρακτήρισε αντάξια του κύρους, του ονόματος και της προσφοράς του βραβευθέντος.