Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ν. Αιγαίου

Θερμές Ευχαριστίες προς το Ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου της ONEX SHIPYARDS

  • Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, 2018 - 11:42

Τις θερμές του ευχαριστίες για τη σταθερή συμβολή του Ναυπηγείου του Νεωρίου στο έργο της Πυροσβεστικής απέστειλε διά μέσω επιστολής προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του ONEX Group, κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ν. Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Αθ. Πέτρου.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Πέτρου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της υπηρεσίας του για την κατά καιρούς στήριξη του ιστορικού ναυπηγείου προς αυτήν, καθώς τα μηχανολογικά τμήματά του επισκεύασαν και επισκευάζουν πυροσβεστικές αντλίες και οχήματα της Π.Υ. Ερμούπολης. Η συμβολή του Νεώριου  και η τεχνική στήριξη ήταν και είναι αναγκαία για την καθημερινή και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτρου: «Αυτές οι ενέργειες συμβάλλουν στη διατήρηση του υψηλού φρονήματος των Πυροσβεστικών υπαλλήλων και γενικότερα αναδεικνύουν το υψηλό αίσθημα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του προσωπικού του Νεωρίου και της Π.Υ. Ερμούπολης».

Τελειώνοντας ο κ. Αρχιπύραρχος εκδήλωσε την επιθυμία για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας και ευχήθηκε για την πρόοδο και ευημερία του Νεωρίου σε όλα τα επίπεδα.

Η ευχαριστήριος αυτή επιστολή καταδεικνύει για άλλη μια φορά τη στήριξη που δείχνει το ONEX Group στα σώματα ασφαλείας και στη συγκεκριμένη περίπτωση στο Πυροσβεστικό Σώμα του οποίου τα στελέχη, αξιωματικοί και πυροσβέστες, με κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν τους συμπολίτες μας από τις φυσικές καταστροφές των πυρκαγιών που πλήττουν κατά καιρούς τη χώρα μας. Το ONEX Group τους ευχαριστεί με τη σειρά του για τις άοκνες και πολλές φορές ηρωικές τους προσπάθειες, και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα έμπρακτα δίπλα τους στον καθημερινό τους αγώνα.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να  εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου γιατί με τη συνδρομή των μηχανολογικών τμημάτων της επιχείρησης, επισκευάστηκαν κατά καιρούς, Πυροσβεστικά οχήματα και Πυροσβεστικές αντλίες της Π.Υ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ. Η συνδρομή αυτή και η στήριξη θα πρέπει να μνημονεύονται, διότι κρίθηκαν απολύτως αναγκαίες και με σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητα της Υπηρεσίας μας.

Αυτές οι ενέργειες συμβάλλουν στη διατήρηση του υψηλού φρονήματος των Πυροσβεστικών υπαλλήλων και γενικότερα αναδεικνύουν, το υψηλό αίσθημα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του προσωπικού του ΝΕΩΡΙΟΥ και της Π.Υ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.

Προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της άριστης συνεργασίας και ειλικρινά ευχόμαστε πρόοδο και ευημερία σε όλα τα επίπεδα, για την επιχείρησή σας

 

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής

Σπυρίδων Αθ. Πέτρου

Αρχιπύραρχος