Φιλανθρωπικό Bazaar του Συλλόγου Γυναικών Σύρου για το Δημήτρη Ρίζο

Ενωμένη η Συριανή κοινωνία

Τη μεγάλη ευαισθησία της αποδεικνύει για μία ακόμη φορά η Συριανή κοινωνία, η οποία μέσω της ενεργούς συμμετοχής της σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διατηρεί γερή την «αλυσίδα αγάπης και προσφοράς», που απλώνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νησιού.

Με την ίδια θέρμη, η τοπική κοινωνία αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας ημέρα το φιλανθρωπικό bazaar του Συλλόγου Γυναικών Σύρου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας, Δημήτρη Ρίζου.

Το bazaar πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων στο πρώην κατάστημα «Aloe», στον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη και θα διαρκέσει έως και το βράδυ της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018.

Με τη σκέψη στον συνάνθρωπο

Ευχαριστίες τόσο προς τις επιχειρήσεις του νησιού, οι οποίες στήριξαν αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας καινούρια πράγματα, όσο και προς τους πολίτες που όχι μόνο αγοράζουν, αλλά χαρίζουν και είδη, ενισχύοντας το σκοπό του bazaar, εξέφρασε στην «Κοινή Γνώμη», η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σύρου, Φλώρα Μερεμέτη.

Η ίδια δεν παρέλειψε να μεταφέρει και την ευγνωμοσύνη της οικογένειας του Δημήτρη Ρίζου προς την κοινωνία της Σύρου, η οποία δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να τον σκέφτεται, να του στέλνει την αγάπη της και να τον γεμίζει με δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζει να αγωνίζεται.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για να στείλουμε μαζί ένα ακόμη μήνυμα ανθρωπιάς», κατέληξε η κ. Μερεμέτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16:30 ο Σύλλογος Γυναικών Σύρου θα γιορτάσει την Ιερά Μνήμη της Αγίας Αικατερίνης, προστάτιδας των γυναικών, στην Ομώνυμη Ιδιωτική Εκκλησία που βρίσκεται στην Αζόλιμνο (πλησίον του Ιερού Ναού της Αναλήψεως). Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει κέρασμα με εδέσματα στο κελί της εκκλησίας.