Χωρίς πλοίο το λιμάνι της Σύρου, λόγω του γενικού απαγορευτικού απόπλου

  • Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 2018 - 14:48

Γενικό απαγορευτικό απόπλου τέθηκε σε ισχύ το σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων, που πνέουν, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, οι οποίοι φτάνουν κατά τόπους ακόμη και τα 10 μποφόρ. Το απαγορευτικό ισχύει για όλα τα μεγάλα λιμάνια.

Ειδικότερα για τη Σύρο, η προγραμματισμένη απογευματινή άφιξη και αναχώρηση του Blue Star Naxos, τις απογευματινές ώρες ακυρώθηκε, ενώ αναμένεται νέα ενημέρωση εντός ολίγων ωρών, σχετικά με την άφιξη / αναχώρηση και των υπόλοιπων πλοίων από το λιμάνι της Ερμούπολης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η σημερινή πτήση από τον Αερολιμένα Σύρου πρόκειται να αναχωρήσει στις 15:25, όπως ορίστηκε, βάσει της ενημέρωσης από την εταιρεία.

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, συνίσταται να ενημερώνονται εγκαίρως, προ της αναχώρησής τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων, προκειμένου να ενημερώνονται για την αναχώρηση ή μη των πλοίων, καθώς και τη διαμόρφωση των δρομολογίων τους.

Ετικέτες: