Πρωτιά για τα Λυκόπουλα της Σύρου σε φωτογραφικό διαγωνισμό

Πάντα… πάντα και για Πάντα

Το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τον κλάδο Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων απέσπασε η 4η Αγέλη Λυκοπούλων της Περιφερειακής Εφορείας Κυκλάδων.

Το έργο της Συριανής Αγέλης αλλά και η μοναδική ομορφιά της Πλατείας Μιαούλη προβάλλονται μέσα από τη φωτογραφία που επιλέχτηκε για να κοσμεί το εξώφυλλο του site της Γ.Ε. Λυκοπούλων για όλο το μήνα Απρίλιο.

Το Σύστημα της Περιφερειακής Εφορείας Κυκλάδων κέρδισε ανάμεσα από πολλές αγέλες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, στέλνοντας τη δική τους αγαπημένη φωτογραφία.

Η ομαδικότητα, η συνεργασία, η φλόγα του εθελοντισμού, η χαρά για προσφορά και πάνω από όλα η φιλόξενη αγκαλιά της Ερμούπολης με φόντο το άγαλμα του Ανδρέα Μιαούλη ήταν τα στοιχεία του κλικ που μονοπώλησε τα βλέμματα, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τόσο τους Προσκόπους της Σύρου, όσο και τους αναρίθμητους φίλους τους σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Σύμφωνα με την περιγραφή του διαγωνισμού, η διάκριση κάθε φωτογραφίας συνοδεύεται από κάτι αρκετά χρήσιμο για την κατασκήνωση, την εκδρομή, την δράση της  Αγέλης.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου της Περιφερειακής Εφορείας Κυκλάδων, ενήλικα και ανήλικα στελέχη των Προσκόπων του νησιού συναντήθηκαν με στελέχη της WWF Ελλάς για τον προγραμματισμό κοινής δράσης στο νησί της Γυάρου με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.