Το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ Μήλου στην Κίμωλο

  • Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2019 - 12:22

Την  Κυριακή 14 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε από το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου η πρώτη παρουσίαση της χορευτικής του ομάδας, στο όμορφο νησί της Κιμώλου.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η, συνοδεία του Δημάρχου Μήλου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη και των συνεργατών του, φτάνοντας στο νησί παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Οδηγήτριας.

Ακολούθησε συγκέντρωση των κατοίκων στην πλατεία του χωριού, απ΄ όπου ο Δήμαρχος Κιμώλου κ. Κωνσταντίνος Βεντούρης απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα στην αποστολή της Μήλου και προσέφερε παραδοσιακά εδέσματα.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κιμώλου για την άψογη φιλοξενία του και τον κ. Γαλανό πλοιοκτήτη της εταιρείας ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΙΝ.Ε. που δρομολόγησε το  F/B Παναγία Φανερωμένη για τη δωρεάν μετακίνηση των μελών του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου, στην Κίμωλο.

 Στη συνέχεια, η χορευτική ομάδα του Κ.Α.Π.Η, παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών και έλαβε θερμό χειροκρότημα  από τους παρευρισκόμενους.   

Η επιστροφή στη Μήλο πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες, αφήνοντας σε όλους μια γλυκιά ανάμνηση, ένα χαμόγελο και μια υπόσχεση για συνέχιση των ευχάριστων δραστηριοτήτων τους.