550 συμμετοχές στην εαρινή εθελοντική αιμοδοσία Πάρου - Αντιπάρου

  • Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019 - 22:03

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας  το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 550 συμμετοχές, προσφέροντας 524 φιάλες αίματος. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, έγινε εγγραφή 46 νέων μελών εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Αναλυτικότερα : Δήμος Αντιπάρου 77 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας 59 φιάλες και  Δημοτική Κοινότητα Παροικίας  388 φιάλες. 

Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί.

Ο Σύλλογος μας κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε αυτάρκεια αίματος. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι  δίνοντας αίμα  είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε.

Για την επιτυχία των σκοπών του Συλλόγου μας, συνέβαλαν και τους ευχαριστούμε θερμά : το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Όραμα Ελπίδα, η κοινοπραξία Φέρυ-μποτ που ήταν χορηγός για την Αντίπαρο, το Κέντρο Υγείας Πάρου και η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας. Τα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, η ΚΔΕΠΑΠ, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου με τις υπέροχες ζωγραφιές τους, το εστιατόριο «Ντάρας» για το γεύμα που πρόσφερε και όλους όσους βοήθησαν.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νέους των νησιών μας, που με προθυμία έγιναν εθελοντές αιμοδότες, δίνοντας ταυτόχρονα Ελπίδα και Ζωή, στους συνανθρώπους μας.