Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάγου

  • Κυριακή, 3 Μαΐου, 2020 - 21:19

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν θετικά στην προτροπή για συλλογή τροφίμων και ειδών καθαριότητας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/4 Απριλίου στο Κοινοτικό Ιατρείο του Πάγου, προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία της δομής της «Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου».

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες σε κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά, φρούτα, κρέας, καθώς και προϊόντα προσωπικής υγιεινής τα οποία μεταφέρθηκαν από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου στις 30/4 στην έδρα της «Στέγης», ώστε να διανεμηθούν στις οικογένειες των ανηλίκων που τα έχουν ανάγκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, δεδομένης της ικανοποιητικής ποσότητας ειδών που συγκεντρώθηκαν, αποφάσισε αντί τροφίμων τη συνεισφορά χρηματικού ποσού, το οποίο προορίζεται για την κάλυψη των δαπανών στέγασης και ηλεκτροδότησης της «Στέγης».

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη ανταπόκριση στη δράση μας! Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα είδη καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, αποδεικνύοντας ότι μόνο με αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι και να νικήσουμε την πανδημία και τις συνέπειές της.