Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή στη Σύρο

  • Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021 - 13:08

Ο  ΔΕΔΔΗΕ  ΣΥΡΟΥ  ανακοινώνει ότι λόγω αναγκαίων  εργασιών μετατόπισης και αναβάθμισης του  δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, προς εξυπηρέτηση των έργων που αφορούν στην επέκταση του Αεροδρομίου Σύρου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης την Παρασκευή   19/3/2021από 7:30 π.μ. έως  10:30 π.μ., στην περιοχή του Κάτω Μάννα από το Εργοστάσιο της ΔΕΗ μέχρι και την περιοχή του  Σουπερμάρκετ (Μάννα Μάρκετ). Για τον ίδιο λόγο, για την ανάγκη απαιτούμενων χειρισμών, θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη διακοπή στην ευρύτερη περιοχή Κάτω Μάννα – Βάρη - Μέγας Γιαλός - τμήμα Ερμούπολης – Επισκοπείο – Κίνι – Αζόλιμνος – Χρούσσα – Εργατικές κατοικίες  περί τις 7:30 π.μ. και άλλη μία, κατά τις 10:30 π.μ. της ίδιας ημέρας.

Επιπλέον, λόγω των αναγκών εξυπηρέτησης του συγκεκριμένου έργου επέκτασης του Αεροδρομίου Σύρου, θα πραγματοποιηθούν ανάλογες διακοπές ηλεκτροδότησης εντός του επόμενου 15ήμερου, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Κάτω Μάννα και Αζολίμνου, για τις οποίες θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση εκ μέρους του ΔΕΔΔΗΕ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση όλων  των χρηστών του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στις συγκεκριμένες  περιοχές.