Στην Ίο πραγματοποιείται μέρος των γυρισμάτων νέου βρετανικού ταξιδιωτικού ριάλιτι

Το «Loaded in Paradise» στην Ίο

Σημαντική προβολή στην τουριστική αγορά της Βρετανίας και του αγγλόφωνου κόσμου για την Ίο, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταξιδιωτικής ριάλιτι εκπομπής «Loaded in Paradise» το οποίο κάνει φέτος πρεμιέρα στις online streaming πλατφόρμες και πραγματοποιεί τα γυρίσματά του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιητών, ομόφωνα αποφασίστηκε η χορήγηση άδειας κινηματογράφησης για το αγγλικό ταξιδιωτικό reality «Loaded in Paradise» για το δίκτυο ITV network, στην εταιρεία Twofour Broadcast Ltd, Twofour Studios», στο νησί της Ίου.

Ήδη έχει προηγηθεί η προετοιμασία των γυρισμάτων μέσα στις τελευταίες ημέρες του Μαΐου, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να συνεχιστούν στο νησί του Ομήρου έως και τις 10 Ιουνίου 2022.

Το σόου ασχολείται με ζευγάρια που μετακινούνται από νησί σε νησί στην Ελλάδα και ξοδεύουν χρήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Συνολικά, πέντε ζευγάρια, αντίπαλοι μεταξύ τους στο πλαίσιο του ριάλιτι, θα έχουν στη διάθεσή τους μία «χρυσή» κάρτα γεμάτη με 50 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί κάθε φορά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι τα ζευγάρια, μέσα από δοκιμασίες, να βρίσκουν την χρυσή κάρτα σε κάθε προορισμό και στη συνέχεια το ζευγάρι που θα κερδίσει να ξοδεύει χρήματα στις αποδράσεις του στον «παράδεισο» των ελληνικών νησιών.

Οι συντελεστές του ριάλιτι από το δίκτυο του ITV, δηλώνουν ότι το τηλεπαιχνίδι θα φέρει ένα διασκεδαστικό και πολύ γρήγορο σε εναλλαγές νέο φορμάτ, στο πλαίσιο της στρατηγικής το δικτύου για προσέλκυση νέου, νεανικού κοινού στις streaming πλατρόφμες, μέσα από ένα «μεθυστικό μείγμα» με κυνηγητό, χρήμα και διασκέδαση.

Στα νεανικά αυτά κοινά, θα προβληθεί και το νησί της Ίου, το οποίο μάλιστα έχει δείξει να προσελκύει ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια, λόγω της πολυεπίπεδης και έντονης νυχτερινής ζωής και των δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε νεαρό κόσμο.

Ετικέτες: