Προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Σύρο

  • Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 2022 - 20:44

Ο  ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει ότι λόγω αναγκαίων εργασιών επέκτασης και συντήρησης του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης

 

την Δευτέρα και Τρίτη  17 -18/10/2022, από 07:30 έως 08:30, στις περιοχές βιολογικός, Λαζαρέτα, Αξός, κολυμβητήριο,  παλιά αφαλάτωση, γηροκομείο, Φύλακας, Άγιος Γεώργιος, Ταξιάρχης, Καμίνια, Αληθινή, Αγία Παρασκευή, Πύργος, Επισκοπείο, Βούλια, Κίνι, Λωτό, Δελφίνι.

 

Τα συνέργεια μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσος και πριν από την προγραμματισμένη ώρα.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

Για τους ιδίους λογούς ασφάλειας, επίσης οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

 

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr)

Ετικέτες: