Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων στην πανελλαδική απεργία

  • Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022 - 14:49

Πραγματοποιήθηκε χθες 07/11/2022 η σύσκεψη που διοργάνωσαν το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Κυκλάδων και ο σύλλογος εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με αφορμή την καλύτερη προετοιμασία της μεγάλης πανεργατικής- πανελλαδικής Απεργίας της Τετάρτης 9 Νοέμβρη.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων: στο Δήμο Σύρου- Ερμούπολης, του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου- Τήνου- Μυκόνου, της Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων, της ΕΜΔΥΔΑΣ Κυκλάδων, της ΠΕΤ/ΟΤΕ (παράρτημα Κυκλάδων).

Από το σύνολο των εκπροσώπων αναδείχθηκαν τόσο τα βασικά αιτήματα της Απεργίας όπως η ακρίβεια που τσακίζει τους εργαζόμενους και τις οικογένειες μας ,οι αυξήσεις των μισθών, η ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας κ.α. αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο.

Κοινή συνισταμένη όλων όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη είναι η αλληλεγγύη που χρειάζεται να αναπτυχθεί ανάμεσα στους εργαζόμενους, η αγωνιστική συμπόρευση ώστε η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν δύναμη διεκδίκησης και ελπίδας που θα φτάσει σε κάθε χώρο δουλείας, σε κάθε συνάδελφο.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, συνολικά τους πολίτες του νησιού, να δώσουν το παρόν στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση στις 10.30 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ν. Αιγαίου.