Μηχανική βλάβη σε πλοίο στην Άνδρο

  • Τρίτη, 3 Απριλίου, 2018 - 15:59

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Άνδρου ότι το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.” Ν.Π. 10668, το οποίο έπλεε από λιμένα Ραφήνας προς λιμένα Άνδρου με 304 επιβάτες, 72 ΙΧ, 26 Φ/Γ, 7 δίκυκλα, ένα λεωφορείο και 50 άτομα πλήρωμα, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, αποκατέστησε τη βλάβη με ίδια μέσα, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια Καρύστου ν. Ευβοίας και συνέχισε την πορεία του προς το λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια επιβάτες και οχήματα. Οι έχοντες προορισμό την Τήνο και τη Μύκονο προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ” Ν.Π. 9939, πλην έντεκα φορτηγών, τα οποία θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε επόμενα δρομολόγια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ του επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενού επιβατών, προς λιμένα Ραφήνας.

Ετικέτες: