Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων για τα ΜΑΤ στη Νάξο

Αυτούσια η ανακοίνωσή της
  • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, 2018 - 11:40

Με αφορμή την ενίσχυση του ΑΤ Νάξου με αστυνομικές δυνάμεις για την λήψη μέτρων τάξης – τροχαίας - ασφαλείας, με σκοπό την υλοποίηση έργων αντιμετώπισης του προβλήματος έλλειψης νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, κατόπιν αιτήματος συνδρομής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η Ένωσή μας επισημαίνει τα εξής:

Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η πρόληψη και η καταστολή της εγκληματικότητας και όχι η αντιπαράθεση με τους συμπολίτες μας για ζητήματα της καθημερινότητας!!!

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ένα πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας της Νάξου, που δεν επιλύθηκε με τον διάλογο, ένα πρόβλημα των τοπικών αυτοδιοικητικών και περιφερειακών οργάνων, όπου ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη της επίλυσής του με όρους κοινωνίας και όχι μικροπολιτικής και μικροκομματικής εκμετάλλευσης, δεν είναι δυνατό να στηριχθεί η επίλυσή του στην χρήση αστυνομικής δύναμης.

Σε τίποτε δεν φταίει ο Έλληνας αστυνομικός, να λοιδορείται και να εκτίθεται στα μάτια των συμπολιτών του για τις ανεπάρκειες και τις ευθύνες άλλων.

Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι, αντί να σπαταλούν τη δύναμη της αστυνομίας, αλλά και το πολύτιμο χρήμα του ελληνικού λαού.