Νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου ο Ταξίαρχος Ι. Κανακουσάκης

  • Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, 2019 - 06:21

Ο Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης αναλαμβάνει να υπηρετήσει στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, κατόπιν της σχετικής απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της, αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, με τη συμμετοχή των αντιστρατήγων Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη. Από τους 22 συνολικά υποστρατήγους 19 κρίθηκαν διατηρητέοι και 3 ευδοκίμως τερματίσαντες, που αποστρατεύονται με το βαθμό του αντιστρατήγου.
Ακολούθησε η κρίση των ταξιάρχων και με την απόφαση τοποθετήσεων μετακινήσεων των Ταξίαρχων Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής για το Νότιο Αιγαίο, μετακινήθηκε από τη θέση που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης

Διατηρητέος στη θέση του ταξιάρχου κρίθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Ιωσήφ Κανακουσάκης, που μετακινείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, λαμβάνοντας τη θέση του Ταξίαρχου κ. Γεώργιου Γεωργακάκου, ο οποίος αποστρατεύεται με το βαθμό του υποστράτηγου.

 

Ετικέτες: