Εντοπισμός σορού αγνοούμενου άνδρα στην Πάρο

  • Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2019 - 18:01

Τραγικός ήταν ο επίλογος που καταγράφηκε σχετικά με την εξαφάνιση 62χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός εντός του οχήματος του, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας στην Παροικιά της Πάρου.

Ο θανών ήταν μόνιμος κάτοικος Παροικιάς, και από το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου καταγγέλθηκε από τους οικείους, στις τοπικές Αστυνομικές αρχές, η εξαφάνιση του, καθώς προκλήθηκε έντονη ανησυχία ότν χάθηκαν τα ίχνη του.

Παρά τις άμεσες έρευνες που διεξήχθησαν τόσο εκ μέρους του Λιμενικού όσο και από πλευράς ΕΟΔ Κυκλάδων, ο εντοπισμός του βυθισμένου οχήματος του έγινε εχθές, όπου με την συμμετοχή δύτη και τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος, ανασύρθηκε στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Λιμενικών αρχών «Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για ύπαρξη οχήματος εντός θαλάσσης, στην περιοχή Πούντας Παροικίας Πάρου. Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και επαγγελματίας δύτης μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος υπήρχε σορός 62χρονου ημεδαπού, για τον οποίο διεξάγονταν έρευνες από βραδινές ώρες της 08-06-2019, στο πλαίσιο παροχής συνδρομής της ΕΛ.ΑΣ.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου».

Ετικέτες: