Η Εισαγγελία της Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον εφοπλιστή και τον πρώην ΥΕΘΑ, μετά από έντονη αντιπαράθεση που είχαν οι δύο άνδρες στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο

“Καταζητούμενοι”... Μαρινάκης και Καμμένος

  • Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019 - 06:12

Εντάλματα σύλληψης, κατά του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, της συζύγου του, αλλά και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε η Εισαγγελία της Σύρου, μετά την λεκτική συμπλοκή που είχαν τα τρία άτομα στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο.

Το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, δύο σκάφη του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, σε ένα εκ των οποίων μετέβαινε και ο ίδιος και ένα σκάφος, στο οποίο βρισκόταν ο πρώην ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, μαζί με τη σύζυγό του και δικηγόρο, Έλενα Τζούλη, είχαν βρεθεί αγκυροβολημένα στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, άτομα από το περιβάλλον του κ. Μαρινάκη, αντιλαμβανόμενοι το σκάφος του κ. Καμμένου στην προβλήτα πέταξαν γιαούρτια, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος και η σύζυγός του να βγουν έξω και να αρχίσουν να διαμαρτύρονται προς τα άτομα της θαλαμηγού του κ. Μαρινάκη.

Μάλιστα η σύζυγος του κ. Καμμένου χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να καταγράψει την επίθεση με γιαούρτια, αλλά και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής, ένας άνδρας της ασφάλειας του κ. Μαρινάκη πλησίασε τη σύζυγο του πρώην Υπουργού, της έπιασε το χέρι γυρίζοντάς το, παίρνοντας το κινητό τηλέφωνο, προκαλώντας ιδιαίτερα έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μερών.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν στο σημείο να καταφτάσει κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής Μήλου, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν την κατάσταση.

Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε άμεσα μήνυση για το γεγονός στα στελέχη του Λιμεναρχείου.

Από την πλευρά του, ο εφοπλιστής, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν, ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων του περιβάλλοντός του, όχι μόνο εκτυλίχθηκε ενώπιόν του, αλλά ο ίδιος επευφημούσε τις πράξεις τους.

Ως εκ τούτου, η Εισαγγελία της Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης, τόσο για τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Καμμένο, όσο και για την σύζυγο του πρώην ΥΕΘΑ, κ. Τζούλη.

Παρά το γεγονός ότι κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει εντοπιστεί από τις τοπικές αρχές.