«ΠΑΤΡΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

ΧΑΝΙΑ: Ο γιατρός πυροβόλησε τη σύζυγο του

  • Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2020 - 06:28

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν από χθες ένας 60χρονος Χανιώτης, γνωστός γιατρός της πόλης και η κατά τέσσερα χρόνια νεότερη σύζυγός του, πρωταγωνιστές μιας οικογενειακής τραγωδίας που έχει συγκλονίσει από χθες την κοινωνία των Χανίων.

Ο 60χρονος σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η αστυνομία φέρεται να πυροβόλησε πρώτα τη σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια έστρεφε την κάνη του όπλου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπροστά στο επεισόδιο ήταν και στενό συγγενικό πρόσωπο της 56χρονης γυναίκας, μη μπορώντας να αποτρέψει το κακό.

Η διπλή αιματοχυσία σημειώθηκε γύρω στις 4 το μεσημέρι στην περιοχή Πασακάκι. Των πυροβολισμών προηγήθηκε μία έντονη φασαρία, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Οι φωνές μάλιστα ήταν τόσο δυνατές που διαπέρασαν τις κλειστές πόρτες και τα παράθυρα του διαμερίσματος στο οποίο έμενε το αντρόγυνο.

Οι λόγοι που όπλισαν τα χέρια του 60χρονου γιατρού φαίνεται να είναι προσωπικοί- οικογενειακοί, ωστόσο η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 60χρονος, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή και πιο δύσκολη από εκείνη της συζύγου του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανιών και λίγο αργότερα με άλλο ασθενοφόρο η σύζυγός του.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ένα αγόρι ηλικίας 16 ετών το οποίο απουσίαζε από το σπίτι και ενημερώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο.