Μύκονος: Χειροπέδες σε 63χρονο για απόπειρα βιασμού ανήλικου κοριτσιού

  • Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:43

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 63χρονος αλβανικής καταγωγής, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και προσπάθησε να βιάσει ανήλικο κορίτσι, που του εμπιστεύτηκαν για λίγο οι γονείς τους.

Όλα άρχισαν μετά από καταγγελία των γονιών του ανήλικου κοριτσιού (μικρότερο από 15 ετών), ότι ο δράστης προχθές το απόγευμα προέβη σε ασελγείς - γενετήσιες πράξεις τη στιγμή που του το είχαν εμπιστευτεί να το επιβλέπει προσωρινά, προκειμένου να πάρουν τα άλλα παιδιά τους από το σχολείο.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 61χρονος κατά τον τελευταίο μήνα εκμεταλλευόμενος χρονικά διαστήματα ολιγόλεπτης απουσίας οικείων του ανήλικου προσώπου και προσφέροντας υλικά αγαθά προς αποπλάνησή του, προέβη άλλες δύο φορές σε παρόμοιες ενέργειες.

Ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατάχρηση ανηλίκου και απόπειρα βιασμού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.