Εγκάρδιο "ευχαριστώ" της Κάριτας Σύρου για τη συμμετοχή στο φιλανθρωπικό έργο

  • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:32

Η Καθολική Εκκλησία στη Σύρο, δια μέσου της Κάριτάς της που είναι Φορέας της για την Ποιμαντική της Φιλανθρωπίας, της Αγαθοεργίας και της Κοινωνικής Συμπαράστασης, για άλλη μια φορά Σας Ευχαριστεί Θερμά για την έμπρακτη συμβολή σας στην εκπλήρωση αυτής της Θεάρεστης Αποστολής της.

Είναι εκ μέρους σας Μέγιστη Πράξη Αγάπης και Ευγενής Κίνηση Αλληλεγγύης προς όσους βρίσκονται σε δυσμενείς καταστάσεις επιβίωσης, οι οποίες οξύνονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

«Σας βεβαιώνω

πως αφού τα κάνατε αυτά για έναν από τους άσημους αδελφούς μου,

τα κάνατε για μένα» (Μτ. 25, 40).

Ευχαριστούμε όλες και όλους Εσάς, τις Εθελόντριες και τους Εθελοντές της Κάριτας, που με την θαυμάσια ανιδιοτελή Εθελοντική σας Προσφορά, δοσμένη από το περίσσευμα της καρδιάς σας και τη γεμάτη Αγάπη σας για τον Πλησίον μας, συμβάλλετε καταλυτικά στην εκπλήρωση της τρίτης διάστασης της Αποστολής της Εκκλησίας - στο Κοινωνικό της Έργο μαζί με το Διδακτικό και το Λατρευτικό - της οποίας Μέλη είμαστε όλοι οι Βαπτισμένοι.

Αναμφιβόλως προσφέρατε απεριόριστο χρόνο και πολύ κόπο για την επιτυχή οργάνωση και διενέργεια του Παζαριού του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για οικονομικές και υλικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων Συνανθρώπων μας.

Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής και εσείς το αποδεικνύετε καθημερινά με την αξιόλογη και αξιέπαινη Διακονία της Αγάπης και της Προσφοράς προς τον Πλησίον.

Ο Θεός Πατέρας να σας ανταποδίδει, με τη Χάρη Του, αυτήν την Πολύτιμη προσφορά και διαθεσιμότητά σας, κάνοντας πράξη στη ζωή σας αυτό που διακηρύττει ο Ιησούς Χριστός στο Ευαγγέλιό του:

« Να αγαπάς τον Κύριο τον Θεό σου

με όλη την καρδιά σου, με όλη την ψυχή σου και με όλο τον νου σου,

και τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου » (Μτ 22,37-39).

 

Ο Πρόεδρος

και τα Μέλη

του Διοικητικού Συμβουλίου της Κάριτας Σύρου

Ετικέτες: