Πρόγραμμα ποιμαντικών επισκέψεων του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄

  • Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2019 - 16:17

Aνακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών μεταβάλλεται το εξαγγελθέν  Πρόγραμμα ποιμαντικών επισκέψεων του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, ο οποίος θα παραμείνει στη Σύρο και αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου, το πρωί, θα πραγματοποιήσει Ποιμαντικές επισκέψεις σε Σχολεία της Σύρου και το απόγευμα θα τελέσει την Ακολουθία της Γ΄Στάσεως των Χαιρετισμών διαδοχικά, στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Παντελεήμονος Γηροκομείου, στις 6 το απόγευμα και στον Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις  7 μ.μ.

           Την Κυριακή, 31 Μαρτίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Παρακοπής και θα τελέσει την Ακολουθία της Σταυροπροσκυνήσεως.

         Το απόγευμα της ίδιας μέρας  και  ώρα 6η απογευματινή, ωσαύτως, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Παρακοπής θα τελεσθεί η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Σύρου και με ομιλητή τον Θεολόγο κ. Λάμπρο Παγούνη, Υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, καί θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, κομισθησομένου από την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Άνδρου στην οποία φυλάσσεται, προς ενίσχυση και αγιασμό των πιστών.     

                                  Ἑρμούπολη, 28 Μαρτίου 2019