H I.M. Σύρου περί παρωχημένων άρθρων του Μητροπολίτη Σύρου

  • Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2020 - 15:57

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι είναι μεν αποδεκτή η αναδημοσίευση άρθρων του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, πλην όμως η επιλεκτική αναπαραγωγή άρθρου, που αφορά γεγονότα και καταστάσεις προ πενταετίας και δημοσιεύθηκε στις 25 Απριλίου 2015 στην Εφημερίδα των Αθηνών «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και αναδημοσιεύθηκε στις 27 Απριλίου 2015 από την Εφημερίδα της Σύρου «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ», όταν άλλες ήταν οι συνθήκες και τα δεδομένα, χωρίς μάλιστα αναφορά του χρόνου της πρώτης δημοσιεύσεώς τους, δημιουργεί προβληματισμό για τα κίνητρα των όσων το αναδημοσιεύουν και δικαιολογημένη σύγχυση και παρανόηση μεταξύ των αναγνωστών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ χωρίς να αφίσταται της διδασκαλίας της Εκκλησίας περί του πλησίον, σήμερα συμπαρίσταται, μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄, τους Ιεράρχες της Θράκης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και όλους τους Έλληνες στον κοινό αγώνα για την υπεράσπιση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της Πατρίδος μας έναντι της έξωθεν κατευθυνόμενης επιβουλής και εισβολής.


Σχόλια

Χρυσαφίδης Παύλος Τετ, 4 Μαρ. 2020 - 18:43

Θα σχολιαζα αλλά τα ειπε ολα ο Σεβασμιωτατος.Oταν ξαναλλαξουν οι συνθηκες θα επανελθουμε στο προχθεσινο κατα Ματθαιον...