Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β' παρέλαβε το Άγιο Φως στο αεροδρόμιο της Σύρου

"Η φλόγα του να διαλύσει τα σκοτάδια όλης της στεναχώριας μας"

  • Σάββατο, 1 Μαΐου, 2021 - 20:27

Πριν από λίγη ώρα κατέφτασε στη Σύρο το Άγιο Φως με πτήση της αεροπορικής εταιρίας «SUPERIOR AIR» του Ηλία Σοφιανού, που προσφέρθηκε αυτοβούλως και ανιδιοτελώς να μεταφέρει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να διαμοιραστεί στις Ενορίες του νησιού.

Το Άγιο Φως παρέλαβε στο αεροδρόμιο της Σύρου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα και Κατερίνας Μονογυιού, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, Νίκου Λειβαδάρα και εκπροσώπων των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Το Άγιο Φως παραλήφθηκε επίσης από τον Λιμενάρχη Τήνου και από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μυκόνου και τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί σε όλα τα νησιά της Ιεράς Μητρόπολης.

«Είναι μεγάλη ευλογία για το νησί μας και τη ζωή μας, που ο Κύριός μας και με τα υλικά και με τα αόρατα είναι παρών και μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα. Ιδιαίτερα αυτόν τον δύσκολο καιρό», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ευχόμενος το Άγιο Φως να διαλύσει τα σκοτάδια όλης της στεναχώριας που καλύπτει την πατρίδα μας.

Ετικέτες: