Χόρτα, απορρίμματα και άχρηστα αντικείμενα “κοσμούν” τον διαθέσιμο χώρο πλησίον του τμήματος που λειτουργεί η λαϊκή αγορά στον δημοτικό χώρο στάθμευσης δίπλα από το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”

Περιθώριο βελτίωσης του περιβάλλοντος χώρου

Στο έλεος... ασυνείδητων δείχνει να είναι ο χώρος που περιβάλλει το τμήμα επί του οποίου λειτουργεί η λαϊκή αγορά πλησίον του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στην Ερμούπολη, αφού χόρτα, απορρίμματα και άχρηστα αντικείμενα βρίσκονται εντός αυτού.

Αν και η λειτουργία της λαϊκής αγοράς δεν επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη κατάσταση, με μέριμνα των παραγωγών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων καταναλωτών που προβαίνουν σε αγορές προϊόντων από τη συγκεκριμένη θέση κάθε Τρίτη και Σάββατο, ωστόσο, αυτό, ως γεγονός δεν μπορεί παρά να καυτηριαστεί προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της συνολικότερης εικόνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι ίδιοι οι παραγωγοί με τους οποίους συνομίλησε η εφημερίδα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους αναφορικά με την ανταπόκριση του Δήμου σε επίπεδο φροντίδας του χώρου, επισημαίνοντας μάλιστα πως εργασίες καθαριότητας λαμβάνουν χώρα συστηματικά στον περιβάλλοντα χώρο.

Ωστόσο, η εικόνα πεταμένων μπουκαλιών, χαρτιών, πλαστικών σακουλών, άχρηστων αντικειμένων ακόμη και ρούχων αναδεικνύει πως το εν λόγω τμήμα, πέραν του χώρου της λαϊκής, καταλαμβάνεται συχνά από ανθρώπους που δεν μεριμνούν για την καθαριότητά του.

Από την πλευρά τους, οι ίδιοι οι παραγωγοί πρέπει να τονισθεί πως, φροντίζουν με συνέπεια τον χώρο που τους έχει παραχωρηθεί, προκειμένου να διαθέτουν τα αγροτικά προϊόντα τους με ασφάλεια προς τους καταναλωτές.

 

 

 

Ετικέτες: