Καταστροφή των φωτιστικών σημείων στο χώρο του kiss and ride στην Ερμούπολη αφού “παραβλέπονται” τα εύκαμπτα κολωνάκια

Άκαρπη προληπτική ενέργεια

Δίχως αποτέλεσμα αποδεικνύεται η τοποθέτηση των εύκαμπτων προειδοποιητικών κολωνακίων στον χώρο του kiss and ride στο λιμάνι της Ερμούπολης, αφού η καταστροφή των φωτιστικών σημείων επί των πεζοδρομίων, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης και καθώς είχε παρατηρηθεί πως εξαιτίας της απρόσεκτης στάθμευσης οχημάτων στον συγκεκριμένο χώρο – ολιγόωρης - αναμονής, “γκρεμίζονται” τα μικρά φωτιστικά σώματα, είχαν τοποθετηθεί στις προβολές τους μικρά πορτοκαλί εύκαμπτα κολωνάκια, ώστε να αποτρέπεται η όποια καταστροφή τους, αλλά και να προασπίζεται η επαρκής ηλεκτροδότηση του παραλιακού τμήματος τις βραδινές ώρες.

Σήμερα, μετά από αρκετούς μήνες, παρατηρείται εκ νέου πως, η εν λόγω προληπτική ενέργεια δεν απέδωσε καρπούς, αφού όχι μόνον τα εύκαμπτα κολωνάκια καταστρέφονται πλήρως, αλλά επιπλέον και τα φωτιστικά σώματα εξακολουθούν να “απομακρύνονται” από τη θέση τους.

Το φωτογραφικό υλικό ναι μεν αποτυπώνει τη σημερινή κατάσταση, ωστόσο, πέραν των όποιων ενεργειών επαναφοράς τους στις αρχικές θέσεις τους, κρίνεται επιβεβλημένο από την πλευρά του συνόλου των οδηγών να επιδεικνύεται αυξημένη προσοχή κατά τις ώρες που βρίσκονται στον χώρο αναμονής.