Αποχαιρετά τη Σύρο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ζ. Μπρούζας

Από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα θα συνεχίσει να προσφέρει έργο στο Πυροσβεστικό Σώμα ο μέχρι σήμερα Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, κ. Ζήσης Μπρούζας, ο οποίος έλαβε εντολή για νέα τοποθέτηση, ολοκληρώνοντας τον ολιγόμηνο “κύκλο” του στη Σύρο.

Στο πλαίσιο μίας λιτής γιορτής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ερμούπολη, ο ίδιος φανερά συγκινημένος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και το σύνολο των εκπροσώπων των Αρχών της Σύρου για τη συνεργασία τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του τελευταίου 8μηνου, εκφράζοντας με ζεστά λόγια την αγάπη του για τα νησιά των Κυκλάδων, τα οποία και υπηρέτησε.

Κατόπιν ενός λιτού απολογισμού που παρουσίασε προς το σύνολο των παρευρισκομένων, τόσο ο Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Τριπολιτσιώτης, όσο και το σύνολο των προσώπων που έδωσαν το “παρών” στη μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή ανταπέδωσαν τα θετικά λόγια προς τον ίδιο, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που προσέφερε στην Υπηρεσία και δη κατά την αντιπυρική περίοδο, προς όφελος των πολιτών και των νησιών.

Στον κ. Μπρούζα, τόσο ο κ. Τριπολιτσιώτης, όσο και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσέφεραν αναμνηστικά δώρα.

Σημειώνεται πως, τη θέση του, σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει ο κ. Καλαϊτζίδης.