Συνεχίζονται οι εργασίες “επούλωσης” των αστοχιών στην παραλιακή ζώνη

Τμηματική αποκατάσταση

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της ασφάλτου σε διάφορα τμήματα της παραλιακής ζώνης της Ερμούπολης, όπως χαρακτηριστικά αποτελεί και ο χώρος προσωρινής στάσης και αναμονής (kiss and ride).

Κατόπιν των καθηκόντων του αναδόχου αναφορικά με την περίοδο συντήρησης του έργου της ανάπλασης, αλλά και στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του σε επίπεδο αποκατάστασης των αστοχιών που παρατηρήθηκαν, καταγράφηκαν και επισημάνθηκαν από την πλευρά της Τεχνικής Υπηρεσίας προς τον ίδιο, προχωρά τις επιβεβλημένες εργασίες ώστε να προκύψει ένα όσο το δυνατόν ποιοτικότερο αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά, όπως άλλωστε οφείλει να παραδώσει προς την τοπική κοινωνία

Πρέπει να σημειωθεί πως, τα προβλήματα που “βγήκαν” στην επιφάνεια μονοπώλησαν αρκετές δημόσιες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με τα αιρετά πρόσωπα να απαιτούν μάλιστα την επιβολή ποινικών ρητρών για εξόφθαλμες αστοχίες, που δεν διορθώθηκαν εγκαίρως.

Τονίζεται, πως, εκτός του προαναφερθέντος τμήματος, θα ακολουθήσουν νέες εργασίες και σε άλλα σημεία. Ως εκ τούτου, απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς, αν και οι παρεμβάσεις στο kiss and ride πραγματοποιήθηκαν και βραδινές ώρες.