Κατέστη εφικτή η μεραφορά του σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης μέσα από την πώληση των ημερολογίων

Άκρως συγκινητική η ανταπόκριση των Συριανών για τον Δημήτρη Ρίζο

  • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2017 - 10:37

Η ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά ημερολογίων για τη στήριξη στον Δημήτρη Ρίζο, εντυπωσιάζει!

Υπενθυμίζεται πως, ο ίδιος είχε ένα ατύχημα στη σπονδυλική του στήλη, σε παραλία της Σύρου, με αποτέλεσμα, να μείνει ακίνητος από το λαιμό και κάτω και αρχικώς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Με αφορμή το ατύχημα αυτό, τον Σεπτέμβριο, ο φίλος του Άγγελος Βαρθαλίτης τοποθέτησε στο κατάστημα του ένα κουτί στο οποίο συλλέχθηκαν ευχές αγάπης και συμπαράστασης που είχαν ως αποτέλεσμα τη σημαντική στήριξη του ίδιου με στόχο να καταστεί εφικτή η μεταφορά του σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.

Από την συμπαράσταση και την αγάπη του κόσμου μέσω της αγοράς του ημερολογίου που εκδόθηκε ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό σε δύο φάσεις.

Ειδικότερα, σε πρώτο επίπεδο, εντός έξι ημερών από την ημέρα κυκλοφορίας του, τα χρήματα που μαζεύτηκαν ήταν 5.680 ευρώ. Τότε, κατέστη εφικτό να μεταφερθεί ο ίδιος στο Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Λάρισα ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι για τη μεταπώληση των ημερολογίων βοήθησαν τα καταστήματα και οι υπηρεσίες: Vang Coiffure, Kois Optics, Olympic Club, Inspot, Maistrali Group, Ταχυδρομείο Σύρου, Τζίτζικας, Πέτρινο, Σουσουρίνος, Μελίκρατον, Μετάλλαξη, 4all, Λεονταρίτης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Εμπορικού Ναυτικού, Αστυνομία, ΔΟΥ Σύρου, Επάλ & Γενικό Λύκειο.

Επιπλέον, για τη συνδρομή στον αγώνα του ίδιου δόθηκαν σημαντικά ποσά από πρόσωπα που επιλέγουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Το σπουδαίο είναι πως σήμερα, ο Δημήτρης Ρίζος παρουσιάζει βελτίωση στο κομμάτι της υγείας του, ακολουθώντας πιστά τη θεραπεία του στο ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.

Ευχόμαστε όλοι άμεσα νέες θετικές εξελίξεις στην υγεία του ίδιου!