Ασυνείδητοι προκάλεσαν καταστροφές στον πεζόδρομο της Ερμούπολης

  • Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, 2017 - 09:56

Στην καταστροφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου που βρίσκεται στο μέσον της οδού Πρωτοπαπαδάκη στην Ερμούπολη προχώρησαν ασυνείδητοι, μεταφέροντας μάλιστα μπάρες απαγόρευσης εισόδου σε πεζόδρομο προκειμένου “χτυπώντας” το, να προκαλέσουν ζημιά.

Το περιστατικό που προκλήθηκε συγκεκριμένα στο ύψος του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ Σύρου, έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί από επιχειρηματίες του εμπορικού πεζόδρομου της πόλης, οι οποίοι μετέβησαν στις επιχειρήσεις τους, με τους ίδιους να έχουν ενημερώσει άμεσα τους αρμοδίους.

Πρόκειται για μία ακόμη προκλητική στάση άγνωστων προσώπων μέχρι στιγμής, οι οποίοι δεν δίστασαν όχι μόνον να απομακρύνουν από τις θέσεις τους τις μπάρες, αλλά και να τις πετάξουν επάνω στο πεζοδρόμιο μετά την καταστροφή που προκάλεσαν.

Σημειώνεται πως, η ανησυχία των εμπόρων του πεζόδρομου εστιάζεται και στο γεγονός πως παραμένουν να “αιωρούνται” τα καλώδια που φωτίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφού μπορεί να προκληθεί οποιαδήποτε συνέπεια στην ηλεκτροδότηση του συγκεκριμένου τμήματος της πόλης.

Ωστόσο, οι αρμόδιοι δεν αποκλείεται να μπορέσουν να εντοπίσουν τα πρόσωπα που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις, μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τα ΕΛ.ΤΑ.