Αποκατάσταση της περίφραξης του μικρού γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή του Βροντάδου

Παιχνίδι με ασφάλεια

Στην τοποθέτηση νέας περίφραξης στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου του Βροντάδου προχώρησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης υλοποιώντας τη δέσμευσή του να μεριμνήσει άμεσα για την ασφάλεια των παιδιών που επισκέπτονται τακτικά αυτόν τον χώρο.

Αν και δεν πρόκειται για ένα οργανωμένο γήπεδο ποδοσφαίρου στην συγκεκριμένη περιοχή, ωστόσο, η έλλειψη μικρής έκτασης γηπέδων στη συγκεκριμένη πυκνοκατοικημένη πλευρά του νησιού, ανέδειξε την ανάγκη να φροντιστεί ο εν λόγω χώρος - έστω και στοιχειωδώς – με σκοπό να μην προκληθεί ατύχημα στα παιδιά που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά εκεί.

Σε σχετική παρέμβαση για το θέμα της περίφραξης είχε προβεί επανειλημμένως ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Πέτρος Μώτος, ο οποίος είχε αιτηθεί προς την Τεχνική Υπηρεσία να φροντίσει τον χώρο, τοποθετώντας νέα περίφραξη για την ασφαλή παραμονή των μικρών παιδιών μέσα σε αυτό.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Φραγκίσκος Βακόνδιος είχε προχωρήσει σε σχετική δέσμευση σε δημόσια συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου του Δήμου, την οποία και σήμερα υλοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία μεριμνώντας για τις ελάχιστες δυνατές εργασίες που θα μπορούσαν να προωθηθούν για την ήπια αναβάθμισή του.