Απουσία συντήρησης και καθαρισμού της πλατφόρμας στη θέση “Νησάκι”

Φροντίδα... για προσεχή χρήση

Μικρές φθορές και απουσία καθαρισμού διαπιστώνονται στην καινούργια πλατφόρμα της θέσης “Νησάκι”, στην έναρξη του προσήνεμου μόλου, με τους αρμόδιους να καλούνται το προσεχές διάστημα να φροντίσουν για τη συντήρησή της.

Δεδομένης της προμήθειας και της δαπάνης που υπήρξε από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου στο παρελθόν, προκειμένου το συγκεκριμένο τμήμα στην αρχή του μόλου να καταστεί επισκέψιμο, κρίνεται επιβεβλημένο να αναπτυχθεί μέριμνα καθαρισμού της πλατφόρμας και συντήρησής της, αφού δεν είναι μικρός ο αριθμός των πολιτών που μεταβαίνει εκεί για λίγες ώρες αναψυχής.

Εκτός των ήπιων φθορών που παρατηρούνται στα σημεία ένωσης με τη βάση της πλατφόρμας, πρέπει να αναφερθεί πως, στην “πλάτη” της παραμένουν “κενά” τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί φωτιστικά, ενώ αυξημένη προσοχή πρέπει να δείχνουν και οι πολίτες, οι οποίοι πρέπει να απομακρύνουν τα απορρίμματά τους.

Πρόκειται για ένα σημείο που αναβαθμίστηκε αισθητικά μετά την παρέμβαση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου κι ως εκ τούτου, πρέπει να “προστατευθεί” από τις αρμόδιες Αρχές αλλά και από τους χρήστες του.